ČELIČNE KONSTRUKCIJE           PANELI I PROFILI           GAS           GREJANJE           VODOVOD           KLIMATIZACIJA

Krovni crep paneli - crep ploče

TEHNICOM Paneli i profili

Prodaja i ugradnja krovnih crep panela - crep ploča

Industrijski standard za svaki krov i zid, krovni i zidni sendvič paneli, profili i ostali elementi su pravo rešenje. Proizvodni program je toliko obiman da možemo ponuditi rešenje za gotovo svaki Vaš zahtev. Vrhunski kvalitet i standardizovane dimenzije omogućavaju savršeno uklapanje i kombinovaje sendvič panela, profila i ostalih elemenata. Najsavremenija tehnologija 21. veka Vam je dostupna jednim klikom.

Crep paneli, odnosno crep ploče proizvedene su da vam obezbede sigurnost nad glavom. Napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, crep paneli se mogu montirati na bilo kakvu konstrukciju.

Crep paneli koriste se kao alternativa tradicinalnim načinima pokrivanja novih krovova ili za renviranje starih krovova. Postoje u varijanti crep krovnih panela - crep profilisanog lima, i sendvič crep panela.

Standardna dužina crepa je 350mm i minimalni nagib krova mora biti najmanje 8°. Zaštićeni su plastisol-om 200μ Hp i postoje u crnoj i terracota boji.

kontakt telefon
+381 63 68 22 33