ČELIČNE KONSTRUKCIJE           PANELI I PROFILI           GAS           GREJANJE           VODOVOD           KLIMATIZACIJA
TEHNICOM Čelične konstrukcije

Čelične konstrukcije - HLADNJAČE

Prilikom izgradnje hladnjače podrazumevaju se faktori kao što su termoizolacija, lako održavanje, jednostavnost upravljanja i slično. Niža cena gradnje od ostalih metoda, Brzina i jednostavnost izgradnje hladnjača i sličnih objekata od čeličnih konstrukcija, je velika prednost jer su komponente prefabrikovane, zaštićene industrijskom bojom i sklapaju se na licu mesta. Niska cena održavanja, izuzetna stabilnost, sigurnost same konstrukcije i postojanost materijala, samo su deo prednosti koje imaju objekti od čeličnih konstrukcija u odnosu na ostale vidove gradnje.

Hladnjače se izrađuju u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (L,U,I ),hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama a spajanje elemenata čelične konstrukcije hladnjača je zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje iskjučivo vijačnim vezama. Hladnjače se pokrivaju najkvalitetnijim termoizolacionim krovnim sendvič panelima i oblažu najkvalitetnijim zidnim sendvič panelima čije su termoizolacione osobine glavni faktor (po potrebi vatrootpornim).

Možete nam poslati zahtev za ponudu putem sledećeg linka:

Formular: zahtev za ponudu za objekte od čeličnih konstrukcija

Ovakav vid gradnje hladnjača garantuje dugotrajnost objekata, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova. Hladnjače i slične objekte izgrađene od čeličnih konstrukcija je moguće proširivati, nadograditi a specifične zahteve klijenata je relativno jedostavno ispuniti.

Jedan od primera jednostavnije hladnjače je i hladnjača u Mihajlovu.

kontakt telefon
+381 63 68 22 33