ČELIČNE KONSTRUKCIJE           PANELI I PROFILI           GAS           GREJANJE           VODOVOD           KLIMATIZACIJA

Čelične montažne hale

TEHNICOM Čelične konstrukcije

Prefabrikovane montažne hale od čelične konstrukcije i sendvič panela

Niža cena gradnje od ostalih metoda, brzina i jednostavnost izgradnje čeličnih montažnih hala je velika prednost, jer su komponente čelične konstrukcije prefabrikovane i sklapaju se na licu mesta. Niska cena održavanja, izuzetna stabilnost, sigurnost i postojanost materijala, termoizolacione osobine, samo su deo prednosti koje imaju montažne hale od čeličnih konstrukcija u odnosu na ostale vidove gradnje.

Čelične montažne hale izrađuju se u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (L,U,I ),hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Čelične montažne hale se oblažu i pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim sendvič panelima (po potrebi vatrootpornim). Spajanje elemenata konstrukcije montažne hale je zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje iskjučivo vijačnim vezama.

Ovakav vid gradnje garantuje dugotrajnost montažne hale, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova. Montažne hale izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi a specifične zahteve klijenata je relativno jedostavno ispuniti.

Možete nam poslati zahtev za ponudu putem sledećeg linka:

Formular: zahtev za ponudu za objekte od čeličnih konstrukcija

kontakt telefon
+381 63 68 22 33