ČELIČNE KONSTRUKCIJE           PANELI I PROFILI           GAS           GREJANJE           VODOVOD           KLIMATIZACIJA

Nadstrešnice, tende, otvorene garaže

TEHNICOM Čelične konstrukcije

Proizvodnja i ugradnja svih vrsta nadstrešnica, tendi, otvorenih garaža, od čeličnih konstrukcija

Niža cena gradnje od ostalih metoda, brzina i jednostavnost izgradnje nadstrešnica, tendi, otvorenih garaža i sličnih objekata od čeličnih konstrukcija, jer su komponente prefabrikovane i sklapaju se na licu mesta. Niska cena održavanja, izuzetna stabilnost, sigurnost i postojanost materijala, samo su deo prednosti koje imaju objekti od čeličnih konstrukcija u odnosu na ostale vidove gradnje.

Nadstrešnice, tende, otvorene garaže i slični objekti izrađuju se u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (L,U,I ),hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Spajanje elemenata čelične konstrukcije nadstrešnica je zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje iskjučivo vijačnim vezama. Pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim i zidnim sendvič panelima (po potrebi vatrootpornim). Ukoliko želite, možete odabrati i crep ploče odnosno crep panele i crep sendvič panele. Pokrivanje takođe može biti leksanom, staklom, platnom ili bilo kojim drugi maerijalom, po želji.

Ovakav vid gradnje garantuje dugotrajnost objekata, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova. Nadstrešnice, tende, otvorene garaže i slične objekte izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi a specifične zahteve klijenata je relativno jedostavno ispuniti.

Možete nam poslati zahtev za ponudu putem sledećeg linka:

Formular: zahtev za ponudu za objekte od čeličnih konstrukcija

kontakt telefon
+381 63 68 22 33